Hästägare på Axevalla

Som hästägare hos någon av våra tränare hoppas vi att du ska få uppleva den unika spänning som det innebär att följa sin häst hela vägen till vinnarcirkeln. Vi på Axevalla hjälper gärna till med frågor och annat som kan uppkomma på vägen. Axevallas hästägaransvarig Lars Ågren når du på 0511-26302.


Det finns möjlighet att köpa till obegränsat antal hästägarkort för 600 kr /st samt programprenumeration till självkostnadspriset 349 kr/år.

-Under Hingstdagen bjuder vi på ärtsoppa på stallbacken. Ta chansen att uppleva stämningen bland alla aktiva på tävlingsdagen!

-På V75-dagar reserverar vi 2 platser i vårt Sponsorrum för dig som har starthäst.

-Från och med januari 2011 så utser vi månadens hästägare. Vederbörande vinner en VIP kväll i vårat VIP-rum för två personer en tävlingsdag som passar. Man får dessutom en snygg inramad tavla på hästen/hästarna som minne. Vinnaren kommer att kontaktas personligen och publiceras på hemsidan och i Axevallas travprogram.

Skriv ut och fyll i blanketten nedan och skicka till Axevalla Travbana, 532 92 Axvall för att ansöka om hästägarekort.

OBS! En övergång till digitala hästägarkort som hanteras av Svensk Travsport är på gång, tillsvidare gäller banans hästägarkort.


info@axevalla.travsport.se