Paketerbjudanden

Vi skräddarsyr gärna det perfekta paketet inför ditt besök!


Guidad Stallbacksvisning

Samla ihop ett gäng och upplev Axevallas trevliga stallbacke och tävlingsanläggning under en kväll. Få lite speltips från de aktiva och kanske ha tur att möta en av travets två eller fyrbenta profiler. Ät en bit mat gemensamt på vår restaurang, spela och småprata lite medan kvällens travlopp avgörs utanför fönstren. En garanterad helkväll och totalupplevelse väntar er…

För grupper om 10 personer eller fler erbjuds ett guidepaket innehållande entré, program, guidad stallbacksvisning, mat och kaffe på Sällskapets Travrestaurang  Axevalla för endast 349 kr per person, pris inkl. moms.

Paketerbjudande - Guidad stallbacksvisning!
Detta ingår: entré, program, guidad stallbacksvisning, varmrätt, kaffe och kaka på Restaurang Pay the Bill (dryck tillkommer).

 
17.00 samlas Ni vid infarten till stallbacken där Er guide för kvällen möter upp. Sedan går ni en rundtur bland stallarna och får där spännande information av och om tränare, hästar och kuskar. Efteråt går Ni gemensamt upp till restaurangen där Ni äter en god måltid och kollar på kvällens tävlingar.
 
Pris vuxen: 399:– / person (minst 10 personer).
Pris barn/ungdom 10-18 år: 229:-

För att boka ring: 0511 - 263 06 (vardagar 08.00-12.00).
 

VIP-paket

VIP-paketet är ett trevligt sätt att få en härlig kväll på Axevalla och passar det lilla företaget eller dig som privatperson. Vi har glädjen att erbjuda dig och ditt sällskap fräscha lokaler med möjlighet till trevligt umgänge och god service.

Bjud dina kunder, vänner eller släktingar på en helkväll. Vem vet, det kan bli någon av er som blir en vinnare! När ni kommer till Axevalla uppger ni ert namn som står uppsatt på gästlistan. Ni har plats i våra VIP-lokaler och på bordet finns ert travprogram. Dryck betalas på plats. Priset gäller för en person och gäller ej under Trippeltravet eller V75-dagar.

Följande ingår:

Fri entré och program
Ett glas mouserande vid ankomst (alkoholfritt)
Förrätt, varmrättt samt kaffe
Rykande färska speltips
Plats i våra VIP-lokaler


Pris: 600 kronor / person
(Moms tillkommer)


För mer information och bokning kontakta:
0511-263 06
info@axevalla.travsport.se


info@axevalla.travsport.se