Pressmeddelande från Västergötlands travsällskap

Välkänd aktör tar över Axevallas travrestaurang.


I samband med V75-dagen helt nyligen avslutade Skövdekrögaren Albert Khalaf, som till vardags driver Restaurang Sällskapet i sin hemstad, sin tid som restaurangarrendator på Axevallatravet.

 

– Vi har haft ett flerårigt samarbete med Albert Khalaf. Tyvärr har restriktionerna med anledning av covid-19-pandemin under en längre tid påverkat kundunderlaget, så nu väljer Albert att fokusera på sin kärnverksamhet och kommer därför att lämna vårt samarbete i förtid. Vi tackar Albert för ett gott samarbete och önskar honom lycka till i framtiden med sin verksamhet, säger Axevallas vd Roger Moström.

 

Samtidigt har Västergötlands Travsällskap glädjen att hälsa en ny restaurangarrendator välkommen till Axevallatravet och dess restaurang Pay the Bill. Det handlar om Mattias Mat från Skövde. Detta välkända företag finns idag etablerat på Skövde Golfrestaurang, Orangeriet Science Park i Skövde, Restaurang Mode i Skövde samt Mattias Catering.

– Mattias Mat öppnar upp hos oss redan i samband med tävlingsdagen måndag 21 mars. Vi ser fram emot ett spännande trav- och evenemangsår tillsammans, nu när vi kan öppna upp vår anläggning fullt ut igen. Planeringen för vårt stora evenemang StoChampionatet är redan i full gång, säger Roger Moström.

 

Förväntningarna på det som komma ska är stora även hos den nye restaurangarrendatorn.

Vi på Mattias Mat tycker det skall bli enormt roligt och spännande att vara med på travets resa framåt, säger duon Martin Knutas och Martin Nimonius.

 

För en av dem blir det en emotsedd comeback på Axevallas travrestaurang. När restaurangen för att antal år sedan drevs av företaget Idas Brygga från Karlsborg var ”ansiktet utåt” Martin Nimonius, som på den tiden hette Karlsson i efternamn.

– Travsporten har alltid haft en plats i mitt hjärta och det känns superroligt att komma tillbaka till Axevalla, säger Martin Nimonius.

 

För ytterligare information eller kommentarer, kontakta:

 

Roger Moström, vd Axevalla, tel. 070 - 650 52 20

 

Martin Knutas, Mattias Mat, tel. 070-329 26 34

bild Martin Knutas, Mattias Mat.jpg Bild Martin Nimonius Mattias Mat.jpg

 

 

 

Publicerad fredag 4 mars 2022. info@axevalla.travsport.se