Magnus Jernemyr och Linda Sedström flyttar till Axevalla

I fredags, den 25 mars, flyttade Magnus Jernemyr och Linda Sedström till Bjertorps Travcamp utanför Kvänum och har från det datumet Axevallalicens.


- Vi har varit på Bjertorp många gånger både jag och Linda och blivit imponerade över hur anläggningen sköts och de träningsmöjligheter som finns där. Vi har också varit med och ägt hästar i flera år som tränats på Bjertorp, bland annat Vagabond Bi, och tycker att det är en perfekt miljö för hästarna, säger Magnus Jernemyr och fortsätter.
- Både jag och Linda tycker det ska bli väldigt intressant och förhoppningen är att vi ska kunna lyfta våra resultat ytterligare. Vi känner många av de tränare som huserar på Bjertorp och trivs jättebra i den gemenskapen och trots att vi bara varit här i några dagar hittills så har både vi och hästarna acklimatiserats bra så här långt, berättar Magnus.

Magnus går just nu den förberedande A-tränarutbildningen och siktar på att ta ut sin A-licens i slutet av året när alla kurser är avklarade. Ifjol körde stallet in 1.386.400 kr och tog 16 segrar på 128 starter och i år har det hittills blivit 129.700 kr inkört. På träningslistan finns för närvarande 11 hästar: Baroncini Jet, Being Jolly, Chickandquick, Espri Launcher, Flat Broke, Fleixible Launcher, Fosbury Zet, M.T.Orlando, M.T.Reed, Obama Zon och sist men inte minst, nyförvärvet och auktionsdyringen från ett par veckor sedan, Champ Lane.

Axevalla hälsar Magnus och Linda varmt välkomna till oss.

Publicerad måndag 28 mars 2022. info@axevalla.travsport.se