Ny Fastighets/Anläggningschef till Axevalla

Efter en lång och trogen tjänst kommer vår nuvarande anläggningschef, Per-Arne Henrysson, gå i pension efter årets upplaga av StoChampionatet. Naturligtvis har Per-Arne betytt mycket för oss på Axevalla och samtidigt unnar vi honom att få njuta mer av sin vardag som pensionär.


Vi ville även i samband med nyrekryteringen se över den roll som tjänsten innebär för att möta framtida behov på ett bättre sätt då vi står inför kommande utveckling av arenan samt de ökade myndighetskraven.  Den nya tjänsten blir en Fastighets/Anläggningschef, en ny titel och roll.

Vi är nu mycket glada över att få presentera Patrik Gustafsson som vår nya Fastighets/Anläggningschef!

Patrik kommer närmast från en tjänst som platschef på PEAB Anläggning AB och har en gedigen bakgrund och erfarenhet av de arbetsdelar som krävs för att leda och utveckla vår anläggning framåt. Patrik är även ett välkänt ansikte i fotbollskretsar då han har en lång karriär som tränare och spelarutvecklare. Närmast kommer Patrik från ett 7 år långt huvudtränaruppdrag hos Lidköpings FK.

Med Patriks erfarenhet och ledarskap som bakgrund känns rekryteringen väldigt bra, vi vet att vi får in en lagspelare i gruppen som kan leda och stötta oss i vårt utvecklingsarbete av Axevalla som arena

Roger Moström, VD axevalla

Jag har fått ett väldigt positivt intryck av Axevalla från första stund och det känns att det andas optimism i verksamheten. Att få komma in i detta läge med så mycket som är på gång känns otroligt inspirerande och kul.  Jag hoppas kunna bidra med ett positivt ledarskap och erfarenheter jag har med mig sedan tidigare”  

Patrik Gustafsson

patrik.jpg

 

Patrik påbörjar sin tjänst på Axevalla i början av juni.

Publicerad fredag 1 april 2022. info@axevalla.travsport.se