
Fira in det nya året med oss på Axevalla!
Förutom en fantastisk nyårssupé bjuder eftermiddagen på årets sista travlopp i Sverige: Sylvesterloppet!
Tävlingarna är över i god tid så du hinner hem till det egna firandet, fördelen är att ni både får uppleva spännande travsport i toppklass och slipper matlagning och disk om ni firar med oss!
Dagen bjuder bland annat på:
De senaste åren har restaurangen varit fullbokad tidigt, så se till att hålla fingrarna på Boka-knappen den 10/11 när vi släpper alla biljetter och håll koll på vår hemsida och sociala medier för alla uppdateringar!
Nyårssupé:
Förrätter
Skaldjur:
Havskräftssoppa med skaldjurssallad, sandwich med lagrad ost, kryddiga blad och torkad ost
Vegetarisk:
Burrata ”caprese” med riven tomat, rostad tomat, basilika pistou, rostad mandel, Almnäs tegel och rucola
Varmrätter:
Kött:
Kryddstekt Oxfilé med madeirakokt anklår, sky smaksatt med sherry och anksmör, potatisterrine med karamelliserad lök, apelsinbrässerad gulbeta och crème på tryffel och svart vitlök
Vegetarisk:
Portabello fylld med tryffel och kål serveras med kräm på sesam och svart vitlök, marinerad shitake, potatisterrine och misodressing
Dessert:
Chokladcreme ”Bounty” med kokospannakotta, kokosfudge och yuzumarinerad mango
Kan du inte vara på plats? Följ gärna våra tävlingar på Axevallas egen kanal på ATG Live. Följ oss på sociala medier: axevalla.se, facebook.com/axevalla, youtube: Axevalla Travbana (lopparkiv och intervjuer), instagram: @axevallatravet