Äta och bo

Under StoChampionatshelgen finns det många alternativ för dig som är hungrig, och flera olika ställen att bo på under helgens travfest.


 

V75 interjuv publik 25.jpg

Mat och dryck

Under StoChampionatshelgen finns en mängd olika matställen för dig som är hungrig! Förutom vår stora travrestaurang Sällskapet i publikbyggnaden är såklart också Ambra Bar, Källarbaren och Café Virana öppna hela helgen. För dig som önskar något lättare att äta finns också flera öltält på grönområdet vid mållinjen och mellan publikbygganden och glasläktaren. Dessutom hittar du ett antal foodtrucks med olika maträtter, fika och annat gott utomhus på publikplats!

För aktiva håller såklart Stallcaféet och A-tränarfiket öppet hela helgen. 

Boende

Även när det gäller boende finns det många möjligheter under helgen, nedan presenteras några av dessa:

Axevalla camping

Campingen är belägen i direkt anslutning till Axevallas tävlingsbanas bortre långsida. Den har plats för 250 husvagnar och massvis med tält, dock inga elplatser här. På campingområdet finns servicehus med duschar, toaletter och diskmöjligheter. Boka plats via biljettsidan. Pris för husvagn 800 kr, tält 600 kr.
Vi erbjuder även ett tjugotal elplatser på grönområdet i sista kurvan. Dessa platser är riktade till de som vill ha lugnt omkring sig. Pris för dessa husvagnsplatser är 1500 kr. För göra en förfrågan om plats på elcampingen, ring Martina på 0511-26301.

Engångsgrillar är ej tillåtna på campingen!

Jula Hotell & Konferens

Hotellet är strategiskt beläget i Skara vid E20 ca 8 km från Axevalla och är en fullskalig hotell- och konferensverksamhet med 180 bäddar och plats för 200 matgäster.
I vår reception och matsal kan ni njuta av vacker konst av Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors & Bengt Lindström.

Kurorten Mösseberg

Njut av semestern med god mat, spa och sköna behandlingar i vacker kurortsmiljö!
Telefon: 0515-432 00.

Skara Sommarlands camping

Alldeles intill parken ligger Skara Sommarlands camping. Där finns 500 campingplatser, 300 stugor samt 7 lägenheter. Gott om utrymme med andra ord. På campingen finns fem servicehus med duschar, toaletter och diskmöjligheter. I det nybyggda servicehuset finns dessutom familjerum, kök och hunddusch. Välkommen att besöka servicebutiken eller restaurangen när ni behöver fylla på energi. Och vill ni göra er av med energi finns det lekplatser, mountainbikebana, utegym, fotbollsplaner, minitennis och basketplaner. Dessutom kan du utmana syrran i minigolf eller testa vem som kan flyga högst i Swingen. Telefon: 010-7087000.

Lundsbrunn Resort & Spa

Vårt perfekta läge gör att man snabbt & lätt kan svänga av E20 och hitta en riktig sommaroas i lummiga Lundsbrunn. Vi ligger 15min från travbanan och erbjuder bra boende till bra priser.

Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära. Vill du ha lugn och ro får du det, vill du ha fart och fläkt får du det. Hos oss hittar du spa-,golf- & padelpaket och till närheten till schyssta MTB leder. Vi har något för alla – Välkomna till Lundsbrunn Resort & Spa! Läs mer på www.lundsbrunn.se   För att boka :  bit.ly/3KO63lx

lundsbrunn.jpg


info@axevalla.travsport.se