Välkommen som hästägare på Axevalla!

2012-01-20 12:00:00

Som hästägare hos någon av våra tränare hoppas vi att du ska få uppleva den unika spänning som det innebär att följa sin häst hela vägen till vinnarcirkeln.

Vi på Axevalla hjälper gärna till med frågor och annat som kan uppkomma på vägen. Axevallas hästägaransvarig Lars Ågren når du på tel. 0511-263 02.


Nyheter för våra hästägare!
- Det finns nu möjlighet att köpa till ett obegränsat antal hästägarkort för 600 kronor/styck samt programprenumerationer för självkostnadspriset 349 kronor/år.

- Under hingstagen bjuder vi på ärtsoppa (2 st/häst) på stallbacken. Ta chansen att uppleva stämningen bland alla aktiva innan tävlingarna.

- En av årets roligaste tävlingsdagar är uttagningarna till StoChampionatet då du som hästägare (2 st/häst) är välkommen till vårat VIP-tält.

- På V75 dagar reserverar vi ett antal platser i Restaurant pay the Bill för dig som hästägare. Dessa måste bokas en vecka innan och det är först till kvarn som gäller.

Månadens hästägare på Axevalla!
Från och med januari 2011 så utser vi månadens hästägare. Vederbörande vinner en VIP kväll i vårat VIP-rum för två personer en tävlingsdag som passar. Man får dessutom en snygg inramad tavla på hästen/hästarna som minne.

Regler:
Varje hästägare med häst i träning på Axevalla som startar på hemmabanan får en lott. Vid månadens slut utses månadens hästägare genom dragning av dessa lotter. Man får alltså en lott per start oavsett om man äger en eller flera hästar. Desto fler starter man har på hemmabanan med sin häst/hästar desto större chans har man således att vinna.

Vinnaren kommer att kontaktas personligen och publiceras på hemsidan och i Axevallas travprogram.