På promenad med Mimmi Elfstrand

2017-03-01 15:00:00

På promenad med Mimmi Elfstrand

Philip Pettersson tar en promenad med olika Axevallaprofiler och pratar om allt mellan himmel och jord. Avsnitten sänds i pod-format.

Den här veckan promenerar Philip med den relativt nyblivna Axevallatränaren Mimmi Elfstrand. Det här är sista avsnittet i serien på ett tag men vi kommer tillbaka med fler avsnitt och fler Axevallaprofiler under våren.


Philip promenerar med vår championtränare Ulf Stenströmer som när han var ung var väldigt lovande i pingis och faktiskt har slagit J-O Waldner en gång. 


Den här veckan promenerar Philip med Anders Svanstedt som bland annat berättar om vadslagningen med kompisen David Persson. Han hinner också med att helt felaktigt "döma ut" en riktigt duglig innebandyspelare.


 
 
Henrik Hollsten är en riktig globetrotter och han har jobbat med hästar runt halva världen. Nu är han hemma på "mammas gata" sedan något år. Häng med på en intressant promenad med "Henke".


Philip promenerar vidare. Den här veckan med Eric Martinsson som efter en framgångsrik amatörkarriär plcokade ut A-licensen för drygt ett år sedan och omedelbart slog sig in i toppskiktet bland Axevallas tränare.


Häng med Sofia Aronsson på en promenad bakom kulisserna nu när det drar ihop sig till Prix d'Amerique.


Rickard Svanstedt pratar om sin bakgrund och sina tankar om framtiden.
David Persson med sambon Kajsa Ljunghager och stallets stjärna Diggers Elias som snart är miljonär.


Thomas Dalborg promenerar oftast med hästar men inte den här gången...