Ottos analys till V75 på Hagmyren

2018-09-14 09:00:00

Ottos analys till V75 på Hagmyren

V75 avgörs på Hagmyren. Förhoppningarna finns alltid där och jag har lite känsla för den här omgången.

Gå med i Axevallas tillsammansbolag och var med och vinn på V86 och V75! Klicka här!  

V75-1

7 Västerbo Pokerface (41%) var ett JÄTTESKRIK senast då han startade i ett derbykval. Han var inte märklig i loppet men det kan ju vara något som störde honom då. Kan dock inte spika. 2 Hungarian Hotwax (16%) imponerade stort senast. Spår 2 i volt är alltid lite krångligt men skulle Kaj komma före favoriten från start så blir han svårstoppad. 9 Hector Boko (18%) gjorde sin första start i Sverige senast. Han fick ett tungt lopp men avgjorde ändå på ett väldigt starkt sätt. 3 Maracanazo (8%) gjorde debut i ny regi senast. Kan vara FÖRBÄTTRAD och BARFOTA?

 

V75-2

2 Amanada Rose (19%) är en finska som har vunnit 11 av 13 lopp i år! Nu kör Jorma Kontio och visst låter det bra. Ändå SVÅRBEDÖMD. 8 Dealwithakiss (13%) är ju väldigt fartfylld och spännande med Jepson. 9 Linda´s Girl (18%) är STENTUFF och skulle hon komma fram i dödens tidigt så kan hon krossa allt. 10 Amalia Cash (14%) var en väldigt positiv överraskning senast. Jag vill också strecka 14 Ellieann (11%) som alltid spurtar bra till slut. Ta också med SPETSHÄSTEN 6 Selma Töll (5%).

 

V75-3

KLAR FÖRSTA HÄST är 10 Marvelous (18%). Han har alltid lovat mycket men senast var han så bra som ryktet säger. Trots kort distans så blir han tuff att stå emot. 2 Yankee Boy (2%) är startsnabb och har optimala förutsättningar. Kan absolut LEDA hela vägen. 5 Ural (38%) är favorit men riskerar dödens och därför är jag tveksam. SUPERSKRÄLLARNA ÄR 1 Emerald Boko (2%) och 9 Lamino (2%) som båda håller toppform och har smygläge.

 

V75-4

12 U.R.Faxe (25%) har radat upp fina prestationer och är absolut en av de som kan vinna. BAKSPÅR ETT MINUS. 15 Bellfaks (15%) är absolut bästa hästen men han har dubbla tillägg och det är inte enkelt. Det kan bli en skräll i detta loppet och glöm inte 5 Lykkerus (6%) som är fartfylld och KUSKFÖRSTÄRKT.

 

V75-5

Normalt så vinner 3 Antonio Tabac (66%) om han är LIKA BRA som på slutet. Jag är sugen på att gardera då det finns några roliga emot. 2 M.T.Joinville (14%) gör alltid bra lopp och har fint utgångsläge. 8 Moni Viking (5%) imponerade stort senast på Bergsåker.

 

V75-6

2 Volstead (49%) har hittat stilen igen och vunnit två raka. Helt ok att han är favorit men han kan få mothugg. FRAMFÖRALLT av 1 Charrua Forlan (19%) som inte kommer att ge sig frivilligt. Skulle det bli körning mellan dessa två så är givetvis 11 Heavy Sound (17%) absolut ett bud. Jag kanske tar några för fler för att hitta superrensaren.

 

V75-7

Jag CHANSSPIKAR 10 Tesio (20%). Han har fått två lopp i kroppen och senast gjorde han en heroisk insats då han först hängde i tredje spår nästan hela första varvet och sedan fick ge sig mot två smygkörda. Stor fördel är att nr 9 är struken. Jag tycker också att det finns tveksamheter på de flesta motbuden och detta gör att Tesio kan vara en bra spik i omgången.

 

Jag hoppas att vara med till sista avdelningen och då blir det givetvis spännande med en spik på bakspår. Det kan vara imorgon det smäller.

Trevlig helg och lycka till!

 

Per Ottosson