Ottos analys till V75 Jägersro 28 oktober

2017-10-27 12:30:00

Ottos analys till V75 Jägersro 28 oktober

Är på semester i Spanien och därför blir det en kortare V75-analys denna vecka.
V75 avgörs på Jägersro.

V75-1

Om 5 Platon Face (22%) upprepar sin prestation från förra starten så är han HELT KLAR. Jag blev väldigt imponerad då han gick med jänkarvagn för första gången. Kolla gärna vilken sulky Adrian väljer men jag har inte den infon just nu. Jag kan tänka mig att de väljer att prova jänkarvagnen även i voltstart då de har spåret längts ut och behöver inte ta hänsyn till något annat ekipage. Jag spikar!

 

V75-2

EN NY SPIK! 7 Now Or Never Flair (36%) spikade jag senast på Åby. Han var kanonfin men lyckades inte fånga in en konkurrent som för dagen var bättre än väntat. Kort distans och Örjan Kihlström känns helt perfekt och trots startspåret så tycker jag att det är en sund spik.

 

V75-3

8 Mr Magnifique (45%) har äntligen hittat sitt rätta jag! Han har varit grym på slutet och jag förstår att han blir favorit. Spår 8 ÄR ALDRIG KUL! Löser det sig så kan han givetvis vinna. Superskrällen är 4 Quite Wish (3%). Han såg oerhört formförbättrad ut näst senast på Axevalla men senast blev det galopp. 9 Arsenal (19%) är också ett givet motbud om man garderar favoriten.

 

V75-4

Jag har respekt för favoriten 4 Southwind Feij (48%). Jag kommer ändå att HELGARDERA då det ofta skräller i de här stoloppen med spårtrappa och lärlingar.

 

V75-5

Här har jag ett lås! 2 Pharon Face (39%) är kraftigt på gång och är startsnabb. Han leder länge. Jag vill dock inte missa 3 Kung Edward (10%) som gjort fina insatser mot tuff konkurrens.

 

V75-6

JAG BRUKAR gå emot 9 Generaal Bianco (68%). Det har ofta blivit fel. Näst senast stannade han till ordentligt över upploppet och räddades av mållinjen. Han var återigen bra senast i Hamburg i ett internationellt storlopp. Jag fattar givetvis att han är svårslagen men jag har två hästar jag vill strecka med. 4 Speedy Foxy Vicane (6%) har sitt livs form och spurtade sylvasst från ett omöjligt läge senast i STO-SM. Jag ska bara ha med henne. Jag gillar också 10 Rolex Bigi (10%) som i grunden är en riktigt skjutare och verkar närmar sig toppformen.

 

V75-7

För att vara ett lopp i Gulddivisionen så är det väldigt öppet. 8 Linonel N.O. (18%) är ju en världsstjärna men Daniel Redéns hästar har verkligen tävlat ojämnt och med tanke på det så måste man gardera även om han är första hästen. Kommer jag så här långt på min kupong så ska jag ha ALLA. Det kan löna sig!

 

Jag är ändå optimistisk trots att jag ligger på playan i Spanien. Känns som mina idéer är starka och jag håller givetvis tummarna för er också.

 

Lycka till!

 

Per Ottosson