Biljettsläpp Trippeltravet & StoChampionatet

Idag onsdag 7/7 klockan 18.00 släpper vi biljetterna och restaurangplatserna till årets StoChampionatshelg! Här hittar du all information kring biljettsläppet.


Biljetter till publikplats kommer du att kunna boka HÄR.

Restaurangplatser kommer du att kunna boka HÄR.

Vi kommer att släppa 600 biljetter till publikplats och ca 250 restaurangplatser respektive dag.

Till publikplats kan du boka max 6 biljetter per köp, restaurangplatser kan bokas till max 8 personer åt gången, vid bokning av fler än 8 behöver man boka för två sällskap.

I restaurangplatserna ingår travprogram och det kommer att finnas möjlighet att köpa program på publikplats. Restaurangbiljetterna kostar 745:- per person (trerätters middag) och man kan välja att boka för 2,4,6 eller 8 personer. 

Att tänka på: restauranggäster kommer inte att ha tillträde till publikplats utomhus och tvärtom. Du ska alltså inte boka båda biljetterna, utan välj antingen publikplats eller restaurang.
 
Alla besökare till publikplats (även barn över 1 år) behöver ha en förköpt biljett för att bli insläppta på publikplats, dessa tas med digitialt eller utskrivna. Ingen drop-in. 
Biljetter köps för respektive dag, 3-dagarsbiljetter kommer inte att finnas i år då det är praktiskt omöjligt med de restriktioner som råder. 
 
Ett antal fribiljetter kommer att vara förbehållna hästägare med startande häst aktuell tävlingsdag. Det rör sig om 80 biljetter fredag, 100 biljetter lördag samt 80 biljetter söndag. Det är max två biljetter per häst som gäller. Hästägare har 24 timmar på sig att boka, biljetter som eventuellt inte bokas släpps därefter till allmänheten. Företrädare för dessa hästar får ett sms med länk till bokning efter respektive anmälan. 
 
Restauranggäster går in genom huvudentrén, gäster på publikplats går in genom grinden till höger om huvudbyggnaden. 
 
Vi kommer att ha en servering med take-away av mat och dryck (även öl och vin) till utomhuspubliken på altanen utanför Ambra bar, ingen medhavd alkohol får tas med in på publikområdet. 
 
Spelkassor kommer att vara stängda, så allt spel sker digitalt i mobil eller surfplatta/dator. Laddstationer kommer att finnas tillgängliga på publikplats och gratis wi-fi finns på hela området. 
 
På publikplats finns toaletter under glasläktaren samt fristående toaletter.
 
Campingen hålls fortsatt stängd i år. 
 
Stallbacken är fortfarande en strikt arbetsplats där bara aktiva med starthäst släpps in, vi ber alla respektera detta. 
 
Vi ser fram emot att få välkomna publiken tillbaka till vår stora helg, och vi gör vårt yttersta för att det ska bli en härlig upplevelse för alla våra gäster!

Publicerad den 7 juli 2021. info@axevalla.travsport.se