Andelsystem tog V86-potten

Förra onsdagen drog kände travprofilen Per Ottosson in nästan 20 miljoner kronor på V86. Den här kvällen var det dags igen. Ett system tog hela potten på V86 och belönades med 9,2 miljoner kronor. Bakom fanns tio lyckliga andelsköpare.


Återigen blev det en omöjlig kväll för V86-spelarna.
Det vill säga alla V86-spelare utom Meja Olsson.
Hon var nämligen konstruktören bakom andelsystemet ”Torpas Exclusive” inlämnat via Torpa Spel & Tobak i Vänersborg som knep hela åttarättspotten.
ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog var i kontakt med butikens ägare och konstruktörens make Dick Olsson sent på onsdagskvällen.
- Det är en fantastisk historia. En kupong kvar, som hade spik i sista avdelningen på Harley D.E. (bilden) De hade dessutom spik på Randemar R.D. som nästan galopperade över mål. Belöningen blir 9,2 miljoner kronor. Merja har alltid varit travintresserad och varit nära flera stora vinster, nu kom den. Jag pratade med Dick Olsson och han måste ha skrikit, han var i alla fall hes när jag ringde. Det är bara att gratulera de tio spelare som hade den goda smaken att köpa in sig i Merjas system och nu får närmare en miljon, berättar Hans G Lindskog.
Andelarna kostade 880 kronor styck och betalade 925 431 kronor vardera.

Robin Johansson, Kanal 75

Bild: TR Bild

Publicerad den 16 april 2020. info@axevalla.travsport.se

Alla nyheter

Huvudsponsorer