Axevalla Nyhetsbrev 2020-02-07

ÅRETS TREDJE TÄVLINGSDAG PÅ TISDAG
Årets tredje tävlingsdag står för dörren och även på tisdag har vi välfyllda och intressanta lopp för årstiden och vi arrangerar åter V64-spel. Antal startande i loppen ligger högre gentemot samma period förra året vilket är väldigt glädjande. Att vintern har varit så mild är säkert en av flera förklaringar då det helt enkelt varit bättre förutsättningar för de aktiva att träna och förbereda hästarna för tävling. Mycket glädjande är också Axevallatränarnas mycket starka inledning på det nya året. I januari körde de in drygt en halv miljon mer gentemot samma månad förra året. På tisdag är det också första tävlingsdagen med de nya prisskalorna här på Axevalla som gäller under hela året. Åtta fasta priser i samtliga lopp, 349 st, undantaget STL-loppen, de sex uttagningsloppen till StoChampionatet och själva StoChampionatet.


NYA DIGITALA SKYLTAR OCH NEDRÄKNINGSKLOCKOR
I vår långsiktiga strategi är digitaliseringen en viktig del i att utveckla vår verksamhet, främst med bättre information och upplevelse för våra aktiva och kunder här på Axevalla. Som ett led i detta kommer vi under maj och juni månad byta ut den gamla oddsindikatorn på innerplan till en helt ny digital lösning där mer information än bara vinnarodds kan ges och vi får även möjlighet att visa reklambudskap från våra företagspartners. Dessutom kompletteras detta med en helt ny storbildskärm som placeras ihop med oddsindikatorn för att förstärka upplevelsen på plats, och även för att skapa en ny produkt för oss att sälja då vi kan visa exempelvis reklamfilm eller företagsloggor på ett modernt och attraktivt sätt.

Samtidigt kommer vi även att byta ut de nedräkningsklockor som finns 500 kvar och vid målgång till nya digitala skärmar som klarar av att visa mer information till våra aktiva inför, under och efter loppen. Vi har också lyssnat på våra aktivas önskan om nedräkningsklockor till defilering och start på stallbacken plus en i tränarfiket. Här kommer det att installeras fyra digitala nedräkningsklockor för att öka service och trivselgraden för de aktiva.

En stor investering men också ett viktigt led i att hålla Axevalla fortsätt konkurrenskraftigt och attraktivt även i framtiden.
 

GALAN LÖRDAG DEN 29 FEBRUARI
Lördag den 29 februari går årets gala av stapeln då vi celebrerar de bästa två- och fyrbenta aktörerna här på Axevalla från förra året. Här på hemsidan kan ni se samtliga nominerade och kategorier!

 

AXEVALLA SÖKER SÄLJARE
Vi utökar nu vårt team på Axevalla med en ny resurs på marknadsavdelningen! För att kunna hinna med den höga utvecklingstakt som vi har hållit det senaste året så söker vi nu en ny kollega. Arbetsuppgifter kommer främst vara fokuserade på sälj och event men även företagspartners. Hittar vi rätt sökande så finns förhoppningsvis ett nytillskott hos oss redan i maj. Jobbannons finns på vår Facebooksida från idag (fredag), dela gärna om du tror att du känner någon som skulle passa för jobbet!

 

SNART V75
Lördagen den 22/2 är det dags för årets första STL-lopp med V75-spel hos oss! I fjol var det närmare 1900 personer på plats för att njuta av god mat och spännande travsport, men i år vill vi bli fler! Hjälp oss att visa att trav är bäst på plats och att Axevalla är stället att vara på just den här lördagen genom att ta med dig så många du kan och komma hit. Uppsnack inför spelet på lördagen sker i förbutiken på City Gross i Skara med Roger Moström och Lars Ågren kl. 15.00-17.00 fredagen den 21/2, så kom dit, ta en fika och få lite information från bakom kulisserna!

 

TRAVFIKA OCH BUSS
Från och med tisdag den 11/2 testar vi ett nytt koncept tillsammans med City Gross i Skara: Travfika. Mellan 17-18.00 är det fika till specialpris i förbutiken, och vår nya minibuss kommer sedan att ta de som vill ut till banan för att följa kvällens V64®-tävlingar. Vi gör ett första test av detta konceptet i samband med tävlingarna den 11/2 samt den 3/3.

 

BARNEN, BUSS OCH TRAVFRITIDS
Axevallas nya minibuss har nu anlänt till oss! Bussen kommer till en början först att användas till att hämta elever till vårt travfritids som blivit väldigt populärt, men också för att hämta och lämna kunder och partners på olika platser i samband med evenemang. Bussen är ytterligare ett steg i att förbättra servicen för de som besöker oss.

Travskolans sportlovsläger är även i år populärt, och i år tar vi tillbaka ett koncept som varit vilande ett tag: mixtrav, som körs på torsdagen. Extra roligt att det finns så många travintresserade barn i vår närhet tycker vi!

 

AXEVALLASEGRAR DEN GÅNGNA VECKAN (klicka för photoshots)

2 Milord Mp 200204-3 2 / 2140 1 16,3 a 25.000 22 Jepson Carl Johan (Martinsson Eric)

10 Inez Alki* (NL) J 200205-7 / 2140 1 14,3 a 60.000 44 Crebas Hans

 

Följ Axevalla på sociala medier: axevalla.se, facebook.com/axevalla, twitter: @axevallatravet, instagram: @axevallatravet.

 

Missa inte att köpa en andel hos en av våra andelsläggare till V75 på Solvalla i morgon!

 

Trevlig helg!


Lars, Roger & Sara
 

2 Pelle Prins Ro 200208-2 / 2140 a Laursen Jens (Aurell Laursen Katarina)


10 Edmund S 200208-6 / 2140 a Dalborg Thomas (Sundgren Johan L)

3 Baron Gift S 200208-7 / 2140 a Svanstedt Rickard

5 Rapide Cash S 200208-8 / 2140 Eriksson Kim (Martinsson Eric)

11 Apple Rose S 200208-8 / 2160 Oscarsson Kevin (Sandblom Emil)a

7 Flash Håleryd S 200208-9 / 2140 a Jepson Carl Johan (Stenströmer Ulf)

1 Hobby de L'iton* (NL) S 200208-0 / 240 a Eklundh André (Aronsson Sofia)

7 Jasmin Band S 200208-12 / 2160 Elias Marc (Sundgren Johan L)

Axevalla Travbana, 532 92 Axvall, Sverige
Avsluta din prenumeration   |   Visa mailet i din webbläsare
Ansvarig utgivare: Lars Ågren