Ny marknadsansvarig till Axevalla!

2018-10-30 13:04:00

Vi kan nu glädjande presentera vår nya marknadsansvarige i Sara Mowbray Jönsson med mångårig erfarenhet av sälj, marknad och ledarskap från Bokia AB och Akademibokhandeln. Sara känner även till travsporten och dess utmaningar väl, då hon äger, tränar och kör häst.

Efter att Henrik Johansson avslutade sin anställning som marknadsansvarig under sommaren har tjänsten varit vakant. Rekryteringsarbetet har pågått under hösten med en personlighetsprofil som innefattar vad vi anser kommer att krävas för att utveckla och stärka vårt varumärke.

Vi kan nu glädjande presentera vår nya marknadsansvarige i Sara Mowbray Jönsson med mångårig erfarenhet av sälj, marknad och ledarskap från Bokia AB och Akademibokhandeln. Sara känner även till travsporten och dess utmaningar väl, då hon äger, tränar och kör häst. Sara kommer i första hand jobba med sälj, event och sociala medier och startar sin anställning hos oss måndag den 5:e november.

- Vi hälsar Sara varmt välkommen till vårat lag och jag är helt övertygad om att hon är rätt person för uppdraget. Sara är en person med kunskap, energi och med vilja att ständigt utvecklas så är hon helt rätt person leda Axevallas marknadsarbete in i framtiden med dess utmaningar.

Roger Moström, VD

- Axevalla är en otroligt fin bana med potential till utveckling som är väldigt inspirerande. Jag ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans med ett drivet och engagerat team och ihop med mina nya kollegor och alla berörda skapa en ännu mer lysande framtid för Axevalla och travsporten i regionen.

Hoppas att vi ses snart på banan!"

Sara Mowbray Jönsson, Marknadsansvarig

Det var flera bra kandidater som sökte tjänsten vilket visar på vilket starkt varumärke Axevalla Travbana är, så konkurrensen var tuff och vi vill samtidigt tacka övriga kandidater för visat intresse!