Månadens hästägare maj blev AMT Radio TV & Video & Jörgen Melchior

2013-06-10 14:37:00

Det är sjuårsstoet Thunder Queen som vinner utmärkelsen för maj då hon gjorde en start på hemmabanan...

Thunder Queen tränas och delägs av Jörgen Melchior som har 50 %. Andra halvan ägs av radiohandlaren Mats Thunander som bedriver en stor verksamhet och firma utanför i Tidaholm.
- Mats travintresse började egentligen med att han var hemma hos mig och gjorde ett insallationsjobb. Då fick han se lite segertavlor på väggen och vi började prata trav. Det visade sig att han var intresserad av att äga en travhäst och vi köpte Thunder Queen på Kriterieauktionen som 1,5-åring, berättar Jörgen Melchior och fortsätter.
- Han har väldigt mycket att göra med företaget men följer henne alltid på plats när hon tävlar om han har tid.


Thunder Queen var riktigt bra när hon vann ett lopp i Vaggeryd i april. Hur ser statusen ut för henne just nu?
- Tyvärr hade hon besvär med sina blodvärden i majstarten och då dessa inte är bra ännu så blir det ingen ny start på ett tag. Annars tävlar hon bra mest hela tiden och levererar nästan alltid när hon får sitt lopp. När hon sedemera lägger tävlingsskorna på hyllan så har vi pratat om att ta föl på henne men det ligger lite i framtiden, avslutar Jörgen.Thunder Queen tillsammans med Fredrik Berg vid segern på Vaggeryd i maj.

Prisutdelning i vinnarcirkeln under tävlingsdagen fredag 14 juni. Mats Thunander får en fin minnestavla, blommor och en tvårätters middag i VIP-rummet för två personer.