Ottos analys till V75 Solänget 9 september

2017-09-08 11:40:00

Ottos analys till V75 Solänget 9 september

Imorgon har vi V75 på Solänget. Vi har också en liten jackpot som ligger och förgyller omgången och som ni vet kan man alltid vinna stora pengar på världens bästa spel!

V75-1

7 Palermo Broline (36%) IMPONERADE STORT på mig senast när han var två på Bergsåker som stort stallskrik. Det strulade hela loppet och 500 m från mål hade han fortfarande EN MIL fram. Insatsen var heroisk och det gör honom till en motiverad favorit. Han står också helt perfekt inne i klassen på kronan. Spikförslag. Jag vill bara varna för 8 Knifetown Winner (13%) som verkligen har gjort kanonlopp i ny regi Niklas Westerholm. Han har dock sämsta spåret utanför favoriten och det ser tufft ut.

 

V75-2

2 Magic Moves (30%) har utvecklats fint under sommaren. Han har fått fina förutsättningar och visst kan han vinna ett sådan här lopp. Motståndet har ändå varit ganska enkelt och för mig är det givet att gardera. 6 It´s Showtime Zaz (25%) blir mycket betrodd. Nurmos hästar är alltid väl förberedda och lång distans känns som en fördel. Erik kör nog felfritt och då ska det vara första utmanaren. Jag gillar 9 Liam Dana (11%) som tål den långa distansen och är absolut värd ett garderingstreck. Bakom är det vidöppet och jag rekommenderar egentligen att så många som ni har råd med.

 

V75-3

4 Shadow Woodland (46%) hamnade i ett riktigt rövaheat senast på Bergsåker. Han var favorit men fick inget gratis. Svårbedömd då. Normalt sett så svarar han ut andrahandsfavoriten 5 Fossens Bonus (22%) från start och då ska givetvis Shadow Woodland ha bra chans. Fossens Bonus fick ledningen senast där han trivs allra bäst men nu blir det svårt att nå den positionen. 6 Seedorf O.M.F. (16%) är ju en fin sprinter som kan få loppet här om favoriterna laddar från start. Jag tar tre hästar.

 

V75-4

9 Storsjarmören (31%) har verkligen hittat stilen i sina två senaste starter. Han står bra inne i det här loppet och blir inte lätt att stå emot. 1 Björs Viking (22%) har två raka på fint sätt och nu har Ulf Ohlsson ett perfekt startspår och han står också väldigt bra inne på pengarna. Skrällen är 6 Manfred Viking (8%) som såg kanonfin ut för tre starter sedan då Kaj Widell flög till spets och vann på ett imponerande sätt. Nu är det voltstart vilket brukar vara jobbigt för Manfred. Ett springspår med fri ansats gör att kaj ändå kan komma med bra fart och i bästa fall blåsa till spets. Tre hästar känns säkert.

 

V75-5

Denna typ av lopp är VÄLDIGT JOBBIGA. Ibland försöker man spika sig ur loppet men det brukar alltid misslyckas. Skrällprocenten måste vara jättehög i denna typ av stolopp. Min första häst är 14 Oceanic Clearaence (15%) som har mött stenhårda hästar en längre tid. Hon har gått jättebra och lyckas Erik med att hitta en lämplig rygg så tror jag att Oceanic Clearaence kan krossa allt. Spik på en kupong och alla på en annan.

 

V75-6

I ett öppet Bronsdivisionsförsök gör jag en chansning och spikar 7 Betel Am (7%). Han har utvecklats fint i ny regi Robert Bergh. Visserligen står han lite tufft inne på pengar men han utvecklats fint och med ett springspår så kan Robert Bergh sända framåt. Med lite flyt kan han vinna det här loppet och det är ett kul drag på V75 och dagens dubbel.

 

V75-7

2 Nobel Amok (52%) är kanske årets förvandlingsnummer och han har gått rakt genom klasserna. Han gör bra lopp hela tiden. Han har fint spår och är startsnabb. BRASKLAPPEN ÄR att han kan bli av med ledningen. 6 Michelangelo Ås (24%) är VISSLANDE SNABB och jag tror han snuvar favoriten från början. Då är inget självskrivet i loppet och det gör att jag garderar. 11 Aron Palema (8%) skulle gynnas väldigt mycket om favoriterna kör emot varandra. Resten av fältet är normalt sett sämre hästar och ska inte rå på de tre jag har nämnt. Blir det tokkörning så vet man dock inte med trav.

 

Kanske lite favoritbetonat men det har fallit större favoriter än vad vi har den här veckan. Vi försöker fälla några och då är det ju alltid bra betalt.

 

Lycka till!

 

Per Ottosson